Wat leeft er in de community van De Klinker-ouders? Welke activiteiten organiseert de Ouderraad? Je vindt het allemaal hier op de website van de Ouderraad De Klinker in Rotselaar.

Za 15 oktober 18u-22u - Klinkerfuif

Op zaterdag 15 oktober staat onze kinderfuif weer op het programma. Thema: Halloween.
Met de inkomkaart krijgt elk kind exclusieve toegang tot de danszaal. Ouder zijn welkom in het oudercafé.

Wil je graag helpen op de Klinkerfuif? We zoeken nog helpende handen aan de kinder- of volwassentoog, als dansmama/papa, aan de shmink/fotostand ...? Graag een seintje Evelien Coel of  info@ouderraad-deklinker.be.

Bijeenkomsten van de ouderraad 2022-2023

Noteer deze data alvast in je agenda: 

 

Dag van de leerkracht - woensdag 5 oktober

Een klein cadeautje en iets lekkers om te smullen. Daarmee verwennen we elk jaar het schoolteam op deze 'feestdag'. Wat zullen we dit jaar doen? Doe je mee met de brainstorm? Laat het even weten!
Lees meer

Meedoen met de ouderraad!?

Dat is een goed idee. Je kan meedoen door deel te nemen aan de vergaderingen, me te werken in een werkgroep, een helpende hand op een activiteit of helpende hand achter de schermen. Zo zoeken we een fotograaf, een grafisch ontwerper, hulp bij het maken van een nieuwe website van de ouderraad 

Denk mee!

Heb je een suggestie of creatief voorstel om de school een aangenamere plaats te maken voor alle kinderen? Fijn! Laat het weten. Spreek iemand van het bestuur van de Ouderraad aan, jouw klasouder of stuur een mailtje naar info@ouderraad-deklinker.be.

We zien je graag

Aan de schoolpoort, op een bijeenkomst van de ouderraad of op een activiteit (zie kalender). Tot dan!